ez a méreg, nem a cián

2020.08.02. 14:28

Akadozott az áramellátás az Aidinger utcában, elhárították a hibát

Csütörtöktől több órás áramkimaradások nehezítették meg az Aidinger utcában élők életét a pécsi Kertvárosban. Több olvasónk dömpingszerűen kereste meg lapunkat vasárnap reggel.

dg

Fotó: olvasónk, Attila

Több olvasónk fordult azzal a panasszal a szerkesztőségünkhöz, hogy az Aidinger János utcában több órás áramkimaradást tapasztalnak, hol a reggeli, hol az esti időszakban. Csütörtökön délelött volt először egy háromórás kimaradás, majd szombat este 6-tól fél 10-ig. Vasárnap reggel fél nyolctól nem volt áram.

A bama.hu megkereste Varga Ivettet, az E.ON regionális kommunikációs szakreferensét, aki közölte, hogy egy villamos földkábel meghibásodása okozott áramszünetet az Aidinger János út páratlan oldalán az 1,3 7, 9-es szám alatti lépcsőházakban. Mint hozzátette, a kollégáik a bejelentés alapján kábelmérő autóval érkeztek a helyszínre és méréseket végeztek a hiba pontos helyének megállapítására. A hiba javítását követően vasárnap 13:50-re állt helyre teljeskörűen az áramellátás az érintett otthonokban.

„Ügyfeleink türelmét köszönjük, a kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük!” – zárta levelét a szakreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!