Mulatság

2020.09.10. 18:27

Szüreti sváb napokat rendeznek a hétvégén

Pénteken 18 órától és szombaton 11 órától újra sétálóutcává válik a pincesor előtti szakasz, a pincészetek megnövelt terasszal várják a vendégeket, a Diófás téren pedig Szüreti Sváb Napok programjaira invitálják az érdeklődőket.

Zs. K.

Ezeken a napokon 11 órától sváb mesterségek bemutatójával és kézműves foglalkozásokkal várják a látogatókat, délután pedig kulturális csoportok lépnek fel. 15 órától fellép a Schnaps Capelle együttes, majd fél öttől a Mároki Német Néptánc Egyesület Tánc­csoportja tart bemutatót.

A Branauer Musikanten 18 órától adja a talpalávalót. Szombaton 20 órától ismét FröccsMOZI-ra hívják az érdeklődőket, a filmkedvelők ezúttal a Bor, mámor, provence című romantikus vígjátékot nézhetik meg.

A program miatt az autósok forgalomkorlátozásokra számíthatnak, lezárják ugyanis a Baross Gábor Petőfi Sándor utcai kereszteződésétől a Kölcsey Ferenc utca kereszteződéséig tartó szakaszát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!