Postabontás

2020.11.12. 10:40

A buszon is fontos lenne a távolságtartás

Szombat délután az egyik pécsi ipartelepre is kimenő, ritkán járó buszjáratra sok dolgozó szállt fel a műszakváltás után.

Név és cím a szerkesztőségben

Mindezeken kívül felszállt még egy babakocsis szülő is, mögötte pedig az ajtó csak úgy tudott becsukódni, hogy közben a szülő kifújta magából a levegőt.

A gyermeket jobb híján egy – természetesen még nem használt – szemeteszsákkal takarta le, nehogy a tömegben elkapjon valami betegséget.

Tehát az ember hiába próbálná elkerülni a buszokon a hétköznap délutáni műszakváltásból hazatérők tömegeit, és választja ezért a szombat délutánt; mert valamelyik gyár ekkor is éppen műszakot vált. A Tüke Busz meg nem két buszt küld a műszakváltáskor, de még csak nem is csuklósat, hanem rövid buszt. Mindezt a világjárvány kellős közepén!

Érdekelne, hogy vajon nincs semmilyen egyeztetés a gyárak és a Tüke Busz között? Vagy talán az a probléma, hogy csupán a diszpécser teljesít ennyire alul? Köztudott, hogy a maszk viselése mellett nagyon fontos lenne a távolságtartás a buszokon is. Nos, az én szombati tapasztalataim szerint erre semmi esély, de erőfeszítéssel a réstartás, az talán lehetséges.

Ez egy vicc, ami a tömegközlekedésben Pécsett történik!

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!