modernizáció

2021.01.10. 13:10

Új honlappal bővül a kapcsolat Helesfán

A közelmúltban indította el Helesfa Község Önkormányzata a megújult, ügyfélközpontú internetes felületét, a helesfa.hu honlapot, melyen az ügyfelek az összes ügyfajtát leírással, jogszabályi háttérrel és a szükséges letölthető nyomtatványokkal együtt elérhetik asztali számítógép, laptop, tablet és okostelefon segítségével is.

K. E.

Az új, ügyfélbarát honlap friss megjelenéssel tájékoztatja a lakosokat és az ügyeiket intéző állampolgárokat többek között az önkormányzat aktuális híreiről, a lakosságot érintő jogszabályi változásokról, a képviselő-testület döntéseiről. A megjelenésében friss és funkciójában ügyfélközpontú honlap megkönnyíti a lakosok tájékozódását és eligazodását a közigazgatási ügyekben.

A honlapon a legfrissebb hírek, információk mellett megtalálhatók lesznek a képviselő-testületi jegyzőkönyvek, az önkormányzati ügyintézéshez szükséges nyomtatványok, könnyen elérhetők a közérdekű adatok, a legfontosabb telefonszámok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!