Szuperanyu

2021.02.08. 15:40

Idén is keresik az év női példaképét

A Pécsimami Közhasznú Egyesület és a Pécsi Család és KarrierPONT az előző két év sikere után idén újraindította az Év női példaképe pályázatot, melynek célja, hogy megmutassák, a család és a gyermekvállalás nem gátja a munkában való kiteljesedésnek.

T. V.

Forrás: Shutterstock

Így tehát az elismerés olyan hétköznapi nőkre hívja fel a figyelmet, akik a munkában és a családi életben is példaértékűen helytállnak, így mások számára is inspirációként szolgálnak.

Idén a vírushelyzetre való tekintettel olyan egészségügyben dolgozó nők nevezhetnek, illetve jelölheti őket más, akik Baranya megyében élnek, munkájukban, szakmájukban sikeresen helytállnak, harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, valamint azt is megosztják magukról, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet. A sikeres pályázathoz csupán három kérdésre kell válaszolni a baranya.munkacsalad.hu oldalon, melyre február 10-ig van lehetőség. Az összes benyújtott – és a kiírásnak megfelelő – pályázatra a Család és KarrierPONT Facebook-oldalán lehet majd szavazni február 15–26-ig, ez alapján fog kiderülni, hogy ki lesz a közönségdíjas női példakép.

A tíz legtöbb szavazatot kapott pályaművet a Pécsi Család és KarrierPONT testülete fogja elbírálni és egyet kiválaszt közülük, aki a szakmai díjat kapja. A közönségdíjas, valamint a szakmai díjas pályázót is fejenként negyvenezer forint értékű ajándékutalvánnyal, a tavalyi szakmai díjazott, Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka által felajánlott BT Regiment ajándékcsomaggal, valamint emlékplakettel díjazzák. Emellett a beküldött anyagok közül az összes pályaművet nyilvánosságra hozzák, melyek a baranya.munkacsalad.hu weboldalon lesznek elérhetők február 15-től.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!