körforgalom

2021.03.20. 18:02

Elkezdődik a régóta várt munka a 67-es út elején

Lapunkban is beszámoltunk arról korábban, hogy a kormány támogatta Szigetvár 38,9 millió forintos többletforrásigényét, így megkezdődhet a helyi és a megyei önkormányzat, valamint a közútkezelő közös beruházása, a 67-es út és a József Attila utca kereszteződésében.

T. V.

Az összesen 173,9 millió forintból megvalósuló, régóta várt fejlesztéssel, a körforgalom megépítésével biztonságosabbá válik a gyalogos és kerékpáros forgalom is a területen.

A kapcsolódó munkaterület átadása néhány nappal ezelőtt megtörtént, így a napokban el is kezdődik a kivitelezés az érintett területen. Ehhez kapcsolódóan forgalmirend-változás lesz, így a kivitelezés első ütemében a József Attila utcán a Pécs felől érkezők nem fogják tudni használni a Kaposvár felé tartó ágat, ehelyett a József Attila utcán nyugati irányban továbbhaladva a következő lehetőségnél bekanyarodva tudnak Kaposvár felé (67-es úton) továbbhaladni a munkálatok idején.

A további fejleményekről később tájékoztatják a közlekedőket többek között a város honlapján. A munkálatok várhatóan az idei év őszén zárulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!