ügyintézés

2021.03.11. 18:29

Otthonról dolgoznak a hivatal munkatársai Mohácson

A polgármesteri hivatal dolgozói otthoni munkavégzéssel folytatják munkájukat, a hivatal épülete zárva tart, közölte Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere – írja a Mohácsi Újság.hu.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Mohácsi riport

Fotó: AS

Az ügyintézés telefonon, levélben és elektronikus úton zajlik. Indokolt esetben az ügyintézővel történt telefonos egyeztetés után van lehetőség személyes találkozásra.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet értelmében az óvodában és az iskolában a rendkívüli szünet, illetve a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

Ez Mohácson is így van, az erre vonatkozó kérelem elektronikusan is benyújtható az intézmény vezetőjének. A közétkeztetési feladatokat ellátó Tomori konyha teljesen felkészült, felmérte az igényeket, az étkeztetés minden olyan jogosult számára biztosított, aki azt kéri. A konyha vendégétkezést is kínál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!