Feldobják a várakozást

2021.03.25. 12:15

Több megállót is húsvéti díszbe öltöztetett az E.ON

A húsvéti ünnepre feldíszített megállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport. A várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek. Az ünnepi hangulatú megállók közkívánatra április 15-ig várják az arra járókat két budapesti és székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken – írta közleményében az E.ON Hungária Zrt.

bama.hu (forrás: E.ON Hungária Zrt)

Kedves karácsonyi gesztusként év végén két városban öltöztetett ünnepi díszekbe forgalmas busz- és villamos megállókat az E.ON Hungária Csoport – olvasható a közleményben.

Otthont idéző dekorációval és karácsonyi hangulatot adó izzókkal, hősugárzóval teremtettek meleg hangulatot a várakozás perceire. A kezdeményezést örömmel fogadták a lakosok, ezért a visszajelzések alapján húsvétra újabb meglepetéssel készült az energiavállalat, ezúttal még több városbanvarázsolva ünnepi hangulatú megállókat.

 

„Nyuszmegálló” a pécsi vásárcsarnoknál

 

A „nyuszmegállókban” a padok tojás dekorációt kaptak, üldögélés közben kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az ünnepi megállók március 22-től április 15-ig, öt helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!