nyitás

2021.05.17. 12:03

Beindult az élet a mohácsi vásártéren is

Minden hónap harmadik szombatján tartják Mohácson az állat- és kirakodó vásárt, a vírushelyzet miatt azonban egy jó ideig erről a programról is le kellett mondaniuk a városban élőknek. A járvány enyhülésének köszönhetően szombaton már második alkalommal várhatták a vásárlókat az árusok – írja a Mohácsi Újság.hu.

Márkus Hanna (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: M. H.

A korábban megszokottnál ugyan kisebb volt a felhozatal, az árusok számára fenntartott terület fele üresen maradt, de bőséges volt a kínálat a különféle ruházati termékekből, ágyneműből, lábbelikből. Megtalálhatók voltak a vásárban különböző edények, szerszámok, vadászati és horgászati eszközök, munkaruhák, munkavédelmi felszerelések is, csakúgy, mint függönyök, szőnyegek, ló- és lovas felszerelések, fabútorok, dekorációk. A látogatóknak éhen-szomjan sem kellett maradniuk, hiszen büfék és étkezdék szolgálták ki őket.

Jól érzékelhető volt szombaton, hogy a vírus által okozott kihagyás sem szegte az emberek kedvét a vásározástól, s bár persze kivételek itt is voltak, a többség a járványügyi előírásoknak megfelelően maszkot viselt, és igyekezett távolságot is tartani. A következő vásár június 19-én esedékes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!