Kulturális program

2021.05.21. 13:06

Lakitelekre szerveznek kirándulást Katádfa lakóinak

A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) támogatásának és szervezésének köszönhetően júniusban buszos kiránduláson vehetnek részt a katádfai lakosok.

Zs. K.

A résztvevők délelőtt színházi előadást, délután pedig a Nemzeti Művelődési Intézet lakiteleki székházát tekinthetik meg, amely után a Hungarikum Ligetet is megmutatják számukra.

Az egész programért – amelyben ebédet is biztosítanak – a jelentkezőknek mindössze fejenként ötszáz forintot kell fizetniük, az idegenvezetéshez használt fülhallgatókért. Egy-egy buszon 35–40 fő utazhat, ha egy településről összejön ennyi utas, akkor természetesen mehetnek külön busszal, de ha csak a fele, akkor két település utasait teszik össze. A programon való részvétel feltétele az érvényes védettségi igazolvány.

Az NMI tavaly is szervezett hasonló kirándulásokat a kistelepüléseken élőknek és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon népszerű a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!