mozogjunk együtt!

2021.06.11. 10:33

Sportnapra invitálnak a villányiak holnap

Hagyományteremtő céllal rendezik meg szombaton a villányi sportpályán az I. Villányi Sportnapot. Ezen a napon főként fitneszedzéseken vehetnek részt a mozogni vágyók a térség fitneszóraadóitól.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A megnyitó 9 órakor kezdődik, majd Horváth Lilla bemelegítő edzése után Váradiné Anita zumbára várja a résztvevőket 9.30-tól. A zumba az egyik legkedveltebb edzésforma, hiszen egyesíti a sport, a tánc és a zene szeretetét. Hodosán Dávid specialitása az insanity, amely egy olyan edzés, ahol nincs koreográfia, alap gimnasztikai mozdulatokat vonultat fel, több ismétlésszámmal, de nem kell időre dolgozni, a zene visz előre. Az edzésformát 10.30-tól próbálhatják ki a látogatók.

11 órától Csuka-Maul Anikó és Decsi Viktória fitRbox edzést fognak tartani. Az intenzív kardióórán még az állóképességünket, az erőnlétünket, a koordinációnkat is fejleszthetjük. Szabó Adrienn egy pörgős alakformáló aerobikórával készül a résztvevőknek, ezután lesz még tabata, dinamikus jóga, kangoo- bemutató és 14 órakor Rubint Réka alakreform edzésén is együtt mozoghat a közönség.

A közösségi programon ingyenes a részvétel

A gyermekeket egész nap ingyenes óriáslégvár, buboréklabda, arcfestés és csillámtetoválás, ügyességi és focis játékok várják. A program ingyenes, de ötszáz fős létszámkorlátozással rendezik meg, így védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!