Figyelem!

2021.08.16. 15:01

Forgalomkorlátozásra kell számítani burkolatfelújítás miatt Pécsett a 6-os főúton

Burkolatfelújítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 6-os főút Pécs belterületi szakaszán a Felsőmalom utca és a Liszt Ferenc utca között az Árkád bevásárlóközpont környezetében.

Bama.hu (Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.)

Forrás: Google

A munkálatok augusztus 23. és 31. között, a szakasz nagy forgalmára való tekintettel az éjszakai órákban, este 7 órától reggel 6 óráig zajlanak majd. Napközben a felújítási szakaszon közlekedők sebességkorlátozásra, sávelhúzásokra, sávlezárásokra számíthatnak. Az aszfaltozási munkálatokat követően szeptember 9-ig befejező munkálatok és a burkolati jelek felfestése zajlik majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. Ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezéséhez.

A korlátozással járó munkák idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!