Mecsekpölöske

2021.10.17. 08:00

Hamarosan megújul a község orvosi rendelője

Megújul Mecsekpölöske orvosi rendelője.

Zs. K.

A község önkormányzata az idei évben nyert támogatást a Belügyminisztérium pályázatán. Papp István polgármester elmondta, az elnyert kétmillió forintból az épület nyílászáróinak cseréjét és a fűtéskorszerűsítést tudják elvégezni, továbbá önerőből a festési és a kőművesmunkákat is finanszírozzák. Az önkormányzat a Magyar Falu Programban is pályázott a faluház és a művelődési ház felújítására, de sajnos az idei évben nem nyertek támogatást. Tavaly viszont egy új falubuszra cserélhették a régit.

Az idén a közlekedésbiztonság szempontjából szükséges fejlesztést valósítottak meg, bővítették a közvilágítási rendszerüket, a kultúrházban pedig a komlói önkormányzattal közös EFOP-os pályázat keretében megvalósult a radiátorok cseréje. Papp István elmondta, továbbra is próbálkoznak a pályázatokkal, és minden külső forrásnak, támogatásnak örülnek, ami a faluba érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!