Helyi közélet

2021.10.06. 18:28

Olvasóklubot szervez a bólyi könyvtár

Izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a bólyi könyvtár.

W. K.

20210919 Székesfehérvár Tök jó nap címmel rendeztek kézműves foglalkozást Fehérvári Kézművesek Házában, ahol tökös alkotások, ékszerek, játékok születtek Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap FMH

Forrás: MW

Fotó: Fehér Gábor

Olvasóklubbal és különleges kiállítással is várja az érdeklődőket a városi könyvtár ebben a hónapban – október 7-én tea és sütemény mellett a kedvenc könyveikről beszélgethetnek mindazok, akik részt vesznek az első, 17.30-kor kezdődő Magtár Olvasóklub estjén.

Egészen a hónap végéig, október 29-ig a Petőfi Irodalmi Múzeum vándorkiállítását is megtekinthetik a könyvtárban az érdeklődők – az „Akiben én lakom” című tárlat közel harminc kortárs szerző gyermekverseiből készített összeállítását elsősorban a kisiskolás korosztálynak ajánlják, de fiatalabbak és idősebbek számára is élményt nyújtanak a vicces, elgondolkodtató, esetenként bölcs szövegek.

Október 8-án a Kolping Házba a kézműveskedni vágyókat várják – a 17.30-kor kezdődő „Tök jó lesz!” című gyerekeknek, felnőtteknek, fiataloknak, időseknek ajánlott kézműves workshopon kerámia sütőtökből készíthetnek díszeket a résztvevők. A programra az Erzsébet Vigadó honlapján keresztül lehet regisztrálni.

Ugyanezen a napon 17 órakor nyílik a Bólyi Tűzzománcosok Kiállítása a BólyMOL Pihenő Mediterrán Teraszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!