Hurrá!

2021.11.09. 14:59

Kívül-belül megújult a villányi polgármesteri hivatal

Megújult a villányi polgármesteri hivatal épülete. A külső-belső munkálatokat az önkormányzat több pályázati forrás és önerő segítségével finanszírozta.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Megtörtént a külső homlokzat szigetelése, nemesvakolattal való ellátása, emellett az épületen teljes tetőcserét hajtottak végre, amelyekre napelemeket szereltek fel. A külső és belső nyílászárókat kicserélték, és légkondicionálták a helyiségeket.

A régi hajópadlós padozatot elbontották, és megfelelő alap kialakítása után új burkolatokat helyeztek el, ezenkívül kifestették a helyiségeket, és akadálymentesítették az épületet. Belül már az utolsó simításokat végzik a szakemberek, így a dolgozók hamarosan visszaköltözhetnek a helyükre.

Mayer István, Villány polgármestere elmondta, a beruházásra még az előző önkormányzati ciklusban 30 millió forintot nyert a városvezetés egy belügyminisztériumi pályázaton, majd már ebben az időszakban 50 millió forintot tudtak ráfordítani a Magyar Falu Program keretében nyert pályázatból, melyhez még további 25 millió forint önerőt biztosított a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!