Fogyasztóvédelem

2021.12.08. 10:20

A helyi buszmenetrendet is érinti a holnapi fórum

A pécsi városüzemeléssel kapcsolatos kérdésekben, mint például parkolás, közterület-használat, temetkezés, helyi közlekedési menetrend, is várják az érdeklődők kérdéseit a most csütörtökön, december 9-én, 11 órakor kezdődő és 12 óráig tartó online fogyasztóvédelmi fórumon a szakemberek.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

A Baranya megyei Fogyasztóvédelmi Egyesület (BAFE) által szervezett program egyik célja, hogy a pécsi és a Baranya megyei érdeklődők közelebbről is megismerjék az egyesület működését. A fórum ideje alatt a lakosságnak lehetősége nyílik arra, hogy városüzemelési kérdésekben a Biokom szakembereinek egy külön, online csatornán kérdéseket tegyen fel, a fórumon részt vevők észrevételeket intézhetnek, illetve hogy fogyasztóvédelmi témában konkrét kérdéseket tehetnek fel a BAFE szakértőinek, akik segítenek a panaszok elintézésének módjában, és ingyenes tanácsot adnak fogyasztóvédelmi témában.

A BAFE felhívása szerint az online fórumhoz való csatlakozás ingyenes, a részletekről és a feltételekről az egyesület honlapján (www.bafe.hu) és netes közösségi oldalán kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy amennyiben a pécsi városüzemeléssel kapcsolatos témában – azaz parkolás, közterület-használat, temetkezés, illetve helyi közlekedési menetrend – konkrét kérdés fogalmazódik meg, a tájékoztatás kérésével nem szükséges a fórum napját megvárni, a felvetések december 9-e előtt is elküldhetők a [email protected] e-mail-címre vagy az egyesület honlapján, a www.bafe.hu oldalon található elérhetőségekre. Az ily módon beérkező témákkal is foglalkozni fognak a fórumon a szakértők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában