Jótékonyság

2021.12.10. 13:33

Tésztával is benevezhetünk a holnapi futásra

A hagyományokhoz hűen az idei adventi időszakban is megrendezik a jótékonysági futást Abaligeten, amelyre a jelentkezési díj minimum három kilogramm tartós élelmiszer.

Móga R.

Fotó: Löffler Péter

Az indulókat a Credónál várják, majd ezt követően a focipálya, illetve a Pertelek utca érintésével egészen kistóig veszik az irányt, így közel két kilométeres távot tesznek meg a résztvevők, amelyet akár közösen is lefuthat az egész család. A rajtra pedig szombaton 16.00-kor kerül majd sor. 

Az összegyűlt adományokat a Karitásznak adják le, amely százhatvanöt katolikus fejlesztési segélyezéssel foglalkozó és szociális szolgáltatást nyújtó szervezetet fog össze a világ hét régiójában. Az egyházi jogi személyiségű közcélú humanitárius szervezet emellett magára vállalta, hogy segít az összehalmozott felajánlásokat kiosztani még a karácsonyi időszak előtt. A szervezők szívesen várják az adományokat azoktól is, akik nem szeretnének futni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!