Fejlesztés

2022.02.06. 14:32

Hamarosan megújul a siklósi vár kávézója

Saját üzemeltetésbe veszi vissza a siklósi vár a kávézót, és megújult arculattal, bővülő szolgáltatásokkal várja majd a látogatókat.

Zs. K.

Fotó: Sz. R.

Szentgyörgyváry Péter várkapitány elmondta, emellett az a tervük, hogy a helyiek között is központi szerepet töltsön be a Várkávézó. 

 

Esti programokat terveznek egész évre, lesz borest, a tervek szerint visszatér a Borvár című rendezvény, és az idén többek között a „Randi a várban” program is várja majd a párokat. Tervben van az is, hogy nyáron alkalmanként a vár hivatalos zárása után is nyitva maradjon a Várkávézó, hogy a teraszon egy kellemes estét tudjanak eltölteni a vendégek. 
 

Jelenleg egyébként a kávézó új arculatának kialakításán dolgoznak, hivatalosan jövő héttől várja a látogatókat. Szentgyörgyváry Pétertől azt is megtudtuk, hogy nem a Várkávézó lesz az egyedüli vendéglátóhely a környéken, ugyanis a tervek szerint a jövő hónap közepétől a várkertben lévő új szolgáltatóház is megnyitja kapuit, ahol még egy cukrászda-kávézó jellegű hely működtetésében gondolkodik a várkapitány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!