Sajtóközlemény

2022.04.06. 10:50

Reagált a pécsi Fidesz az önkormányzat nyilatkozatára az orfűi akvaparkkal kapcsolatban

A közleményt változtatások nélkül közöljük.

Fotó: L.P.

Ahogy arról korábban írtunk, a pécsi önkormányzat nem támogatja a létesítmény újranyitását. 

 

"Sajnálattal értesülhettek a pécsiek arról, hogy Péterffy Attila nem támogatja az orfűi aquapark idei működtetését, ezért az nem tudja idén fogadni a látogatókat és zárva marad.


 

Péterffy Attila indokolásként pénzhiányra hivatkozott, ezért felajánljuk segítségünket számára, hogy mégis élvezhessék a pécsiek a szomszédos élményfürdőt. A strand működtetése ugyanis kevesebbe kerülne például, mint a baloldali propagandatermékké silányított városi média fenntartása vagy Péterffy Attila kedvenc házi ügyvédje által vezetett, átvilágításnak hazudott politikai boszorkányüldözés. Javasoljuk tehát, hogy kérdezze meg Péterffy Attila a pécsieket, hogy mit szeretnének idén: az orfűi aquaparkban fürdőzni vagy az ő fényképét és szalonképtelen ügyvéd barátja sértegetéseit nézegetni a városházi újságban?


 

A beérkező válaszok alapján pedig javasoljuk, hogy a pécsi adófizetők pénzét a nagyobb támogatottságú célra fordítsa.


 

Végül megjegyezzük, hogy különösen szégyenteljesnek tartjuk, hogy ezt a döntését csak a választásokat követő napokban merte a városvezetés bejelenteni, egészen addig eltitkolta a pécsiek előtt."



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!