Ez Sellye napja lesz

2022.07.15. 15:31

Fagyibohóc, tűzijáték és Apostol koncert is lesz az ünnepen

Fotó: Ádám János

Augusztus első hétvégéjén rendezik a Város Napját Sellyén. A háromnapos rendezvény 5-én pénteken 17 órakor a Művelődési Házban Ünnepi Képviselő-testületi üléssel kezdődik, majd 19 órakor a Podravka Zenekar lép fel a Városi Termálfürdő előtti téren.

6–án szombaton délelőtt 10-től Bazsarózsa népi játékpark lesz a fürdő területén, a Mecsek Polgári Egyesület pedig társasjátékokkal és kézműves foglalkozással várja az érdeklődőket. 11 órakor megjelennek a városban a fagyibohócok és ezzel egyidejűleg megkezdődik a Sellye-Nagykozár futballmérkőzés. Délután 16 órakor Tekergő Bábszínház, egy órával később pedig Erdélyi ízek kóstolója lesz, amelyre a finom falatok a testvérvárosból, Nyáradselyéről érkeznek.

18:15-kor a Vincze Lilla Trió, este nyolckor pedig az Apostol zenekar ad élő koncertet. 22 órakor tűzijátékot rendeznek, utána hajnali 1-ig a Tajti Music szolgáltat talpalávalót. Vasárnap úszóbajnokság lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!