Kozármisleny 15 éve lett város

2022.08.28. 14:20

Tűzijáték és lángshow zárja a városnapot

Összeállt a városnapi rendezvénysorozat a baranyai kisvárosban.

Zs. J.

Fotó: Pesthy Márton

Kozármisleny tizenöt éve kapta meg a városi címet, azóta minden évben színes programmal emlékeznek meg a jeles napról. A városnap szeptember kilencedikén ünnepi testületi üléssel kezdődik, ahol átadják a városi kitüntetéseket, illetve ezen a napon utcanévadó ünnepélyre és ünnepségre és Áldozó László festőművész kiállításának megnyitására kerül sor.

Szeptember 10-én, szombaton reggel kezdetét veszi a bográcsos kakaspörköltverseny, majd jön a szüreti zenés-táncos felvonulás, amely a Tájháztól indul el, a végállomás pedig a Művelődési Központ lesz. Kora délutántól bemutatkoznak a civil egyesületek, így a Szigeti Oktávia Modertánc Csoport, a Kozármislenyi Fúvós­zenekar, a Mélódia Énekegyüttes, a Szenior Örömtánccsoport, a Tornádó Táncsport Egyesület és a Józsa Gergely Néptánc Egyesület. 

Két nagykoncert is vár a látogatókra, a Band of StreetS és az Anna and the Barbies. Este tűzijáték, lángshow, majd utcabál zárja az idei városnapot.

A kicsik sem maradnak szórakozás nélkül, vidámpark, szabadtéri játékok, gombfoci, falmászás, íjászat és szabadulószoba biztosít felhőtlen kikapcsolódást számukra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!