Fővárosi kerülettel versenyez két baranyai falu

2022.10.10. 17:21

Alsómocsolád és Keszü jelentkezett a környezettudatossággal kapcsolatban kiírt pályázatra

„A jövő települései” címmel önkormányzati fotópályázatot hirdetett nyáron az E.ON. A pályázat lényege az volt, hogy az önkormányzat bemutassa a beküldött fotók révén a település környezettudatos törekvéseit.

Zs. J.

A pályázatra több önkormányzat jelentkezett az országból, többek között Miskolc, Debrecen, Ajka, Budapestről az első kerület, míg Baranyából két kisebb település. Alsómocsolád a kiskertjeire fektette a hangsúlyt, hogy mi minden terem náluk, míg Keszü a napelemparkját emelte ki.

Alsómocsolád

A pályázat lezárását követően október 15-től a fényképeket elérhetővé tette az E.ON a közösségi oldalán (facebook.com/eonhungaria), ahol a közönség a „Tetszik” gombbal kifejezheti a pályaművek iránti szimpátiáját. A legtöbb lájkot elérő pályamű bekerül a cég 2023-as falinaptárába. A Közönségdíjas képen kívül az E.ON 2023-as falinaptárába kerülő többi fényképet a cég különböző szakterületein dolgozó munkavállalóiból álló zsűri választja ki. Megéri a képekre voksolni, mivel a szavazók között október 12-én kisebb ajándékot sorsolnak ki. 

Keszü

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!