Jön a segítség

2022.10.15. 17:21

Családokat támogatnak Sásdon

Nagyban támogatja a sásdi önkormányzat a környéken élő családokat az egyre nehezebb gazdasági helyzetben. Október 25-ig várják a pályázatokat.

bama.hu

A tizennégy életévüket betöltött nappali tagozatos középiskolai tanulók és felsőoktatási hallgatók számára tíz hónapon át, havi 5-25 ezer forintos összegre pályázott írtak ki, amennyiben a gyermek taníttatása anyagi terhet jelent. A Hegyháti ösztöndíj pályázatra azoknak a sásdi és környéki fiataloknak a jelentkezését várják, akik tanulmányi eredményük vagy más, így például művészet, sport, zene, tánc, példamutató viselkedésben nyújtott teljesítményük alapján támogatásra érdemesek.

Az idei tanévben szeptembertől tíz hónapra nyújtanak támogatást. A Hegyháti ösztöndíj pályázathoz az adatlap a Sásd önkormányzat honlapjáról (www.sasd.hu) tölthető le. A pályázat adatlapját a Sásdi Közös Önkormányzati Hivatalban lehet leadni, október 25-éig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!