Idő van!

2022.12.06. 11:36

Húzzunk futócipőt Mikulás napján is

Szent Miklós ünnepén, azaz december 6-án, este 6 és 7 óra között megrendezi a Helyes út Futóked(d)v - Mikulás Futás nevű rendezvényét a FutaPécs Sport Egyesület a Pécsi Kulturális Központ előtti parkban.

Cz. E.

Fotó: Nagy Balázs

A FutaPécs SE célja, hogy Pécsett  futó közösséget szervezzen. A csoport azonban nem csak a kellemes, jó időben húzza fel a futócipőt, hanem a hideg, téli időszakban is, hiszen ilyenkor sem hanyagolható el a testmozgás. A fiataloknak és felnőtteknek egyaránt figyelniük kell ekkor is egészségükre. A PKK előtti parkban várják a szervezők a futni vágyókat. A táv egy laza 5 kilométer, ami saját tempóban futható le.

Amit mindenképp ígér az esemény az mozgás, jókedv, meleg tea és forralt bor a felnőtteknek.  És, ami semmiképp sem maradhat el az egy apró ajándék a futó gyerkőcöknek, hiszen a rendezvény előtt a Mikulás összefutott a FutaPécs SE csapatával, akiknek átadott egy kis meglepetést.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!