Lassan már hagyomány

2022.12.17. 17:21

Traktoros karácsonyi felvonulást rendeznek Egerágon

Harmadik évben rendezik meg Egerágon a karácsony előtti traktoros fényfelvonulást. A fényfüzérekkel és más díszekkel kidekorált traktorok dudaszóval, motorzúgással vonulnak végig a településen, hogy a látványossággal örömet szerezzenek a lakóknak.

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: KISS ANNAMARIE

A járművek december 23-án 16 órakor indulnak a Honvéd utcából, majd a Fenyvesközt, a Jókai utcát, a Petőfi utcát, ismét Fenyvesközt, Pozsony utcát, Szabadság teret érintve érkeznek a Templom térre.

– Traktorosaink és családjaik idén is sok-sok színes fénnyel, ötlettel és meglepetéssel készülnek az eseményre – mondta Kontár-Kovács Réka, a helyi gazdák civil kezdeményezésének szervezője. Az önkormányzat dolgozói, valamint önkéntes segítők egy kis vendéglátással, hangulatos zenékkel várják az érdeklődőket a Templom téren, ahol közelebbről is meg lehet tekinteni a világító csodákat és szebbnél szebb fényképeket is lehet készíteni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!