Testi-lelki megújulás

2023.01.30. 11:46

Az illóolaj természetes gyógymód lehet az egészségünk érdekében

Az illóolajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban.

Cz. E.

Fotó: Julia Sudnitskaya

Sokan fordulnak a különböző aromákhoz az egészségmegőrzés érdekében. Azonban sok helytelen információ kering az éterben. Pont ennek apropóján a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudomány Kar Egészségtudományi Szakképzési és Továbbképzési Központ létre hívta az Illóolajok szerepe az egészségmegőrzésben nevet viselő tanfolyamot.  

A február 4-én kezdődő képzésen intenzív oktatás zajlik, amelynek keretében több témát is érintenek a résztvevők. Első körben elsajátítják az alapvető fogalmakat, majd az illóolajok aromaterápiás alkalmazásainak módszereit, az emberekre gyakorolt hatásait. Ezt követően pedig elmélyülhetnek a tanulók abban, hogy milyen szerepe van a különböző aromáknak a légúti megbetegedésekben. Ezt követően érintik a bakteriális fertőzéseket, valamint azt, hogy hogyan lehet készíteni illóolaj-tartalmú készítményeket.  

A tanfolyamot már nem egyszer megszervezte a központ, ami számos pozitív visszajelzést kapott már, mint például, hogy élményszerű, informatív, érdekes és kiváló szervezésű.

A képzésre bárki jelentkezhet, és két szerencsés résztvevő részére ajándékcsomagot is kisorsolnak.  

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges, amelyet ITT lehet megtenni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!