Új kezdeményezés

2023.01.16. 15:04

Februárban jelenik meg a Pécsibaba Magazin

Egy új kezdeményezést indított a Pécsimami Közhasznú Egyesület: a „Pécsibaba születik” projektjéhez január 2-tól másfél hét alatt több, mint hetven helyi szolgáltató csatlakozott, a január 12-én, a Tudásközpontban megtartott személyes találkozón pedig 53 szakember, a várandós- és kisgyermekes szülőknek szolgáltató helyi szervezetek képviselői.

Zs. K.

Fotó: Pixel-Shot

Az együttműködés célja, hogy a most készülő Pécsibaba Magazin, és a február 12-i Pécsibaba Expó keretében a fiatal szülők minden olyan információt és lehetőséget egy helyen megismerhessenek, ami megkönnyíti számukra a várandósságot, a szülést, és az első három év mindennapjait. Legyen szó szülésfelkészítésről, szoptatásról, hordozásról, a baba mozgásfejlődéséről, gyermeknevelésről, párkapcsolatról, az anya munkába állásáról, vagy éppen várandósoknak, kisbabásoknak és kisgyermekeseknek szóló programokról: a magazin cikkekkel és elérhetőségekkel, a rendezvény pedig rövid előadásokkal és bemutató foglalkozásokkal fogja segíteni a szülőket a tájékozódásban.
A pecsimami.hu honlapon elérhető űrlap kitöltésével az érdeklődők az elsők között kaphatják meg a most készülő online Pécsibaba Magazint, valamint a február 12-i, I. Pécsibaba Expó részletes programját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!