Kész nyomozás

2023.01.11. 20:34

Méregdrága a tej, vadászni kell, amin ársapka van

W. K.

Ársapkás tejet találni a boltokban szinte lehetetlen - panaszolják olvasóink. 

- Napok óta hiába szeretnék ársapkás tejet vásárolni, sehol nem kapok - írta egy előfizetőnk. - A boltban rákérdeztem, azt mondták, hogy azért nincs, mert ők sem kapnak. Ezt nehezen tudom elhinni. Hiszen úgy tudom, hogy minden üzletben kötelezően kell lennie készleten. Miért nem biztosítják a terméket a vásárlók számára? Ha pedig elfogyott, akkor egy másik típusú tejet kellene ársapkásként árulniuk - adott hangot véleményének olvasónk.

Más a következő tapasztalatokról számolt be: - A boltban az egyik alsó polcon mélyen elrejtve volt még néhány maximált hatósági áras tej. Amit nem is vettem észre, a kísérőként velem lévő gyerekem hívta fel rá a figyelmet, hogy hol keressem. Kiderült, hogy egy vevő csak egy litert vihet haza. Mi van akkor, ha ilyen korlátozás esetén valaki egyesével viszi ki a csomagtartóba a tejeket? Megtiltják neki a boltban, hogy újra és újra visszatérjen? - tette fel a kérdést olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!