Várják a mintákat

2023.02.25. 21:18

Bor- és stifoldermustrát rendeznek márciusban Gödrén

A hosszú évtizedekre visszanyúló Gödrei Borverseny hagyományát folytatva, és azt ismét stifolderrel kiegészítve, Gödre önkormányzata márciusban Bor- és stifoldermustrát rendez.

Zs. K.

Forrás: pixabay.com

Fotó: Africa Studio

A bor és stifolder (szalámi, kolbász) mintákat március 17-én 9-től 13 óráig, illetve március 20-án és 21-én 9-től 15 óráig várják a gödrei polgármesteri hivatalban. A bormintákat 500, a stifolder, kolbász és szalámi mintákat pedig 200 forint nevezési díjjal lehet leadni, emellett elővételben vacsorajegyet lehet vásárolni 1000 Ft/adag áron. 

Az eredményhirdetésre – és a vacsorára – a március 24-én 17 órakor kezdődő programon kerül sor a Művelődési Házban. A borokat Gere Attila
villányi borász vezetésével bírálják, míg a stifolderek értékelését végző zsűri elnöke Hollósy Tibor, a Kométa ’99 Zrt. ügyvezető helyettese lesz. A közös bor- és stifoldermustrát immár hatodik alkalommal rendezi meg a gödrei önkormányzat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!