Útinfó

2023.02.20. 08:40

Ezeket az utcákat érdemes elkerülni Pécsen, ha nem szeretnénk idegeskedni

Lezárások Pécsen: Gesztenyés utcában teljes útzár lesz február 20-án. Munkák zajlanak a Nagyvárad utcában és a Verseny utcában is, ami miatt szintén lezárásokra készülhetnek az arra közlekedők.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Pezzetta Umberto

Február 20-án teljes útzár mellett földkábeles karbantartást végez az E.ON a Gesztenyés utcában. A munkálatok miatt 8.00-17.00 óra között, ezért az érintett 4-es, 27-es, 40-es és 140-es jelzésű autóbuszok egyik irányba sem érintik a Bazsó, a Gesztenyés és az Ezeréves elnevezésű megállókat, illetve a Belváros felé (27-es és 40-es járatok) a Kórház elnevezésű megálló.

 

Munkálatok nehezítik a közlekedést  a Petőfi és a Verseny utcában is. Mint korábban beszámoltunk róla, február 13-án a Tettye Forrásház Zrt. nagyszabású munkákat kezdett el a Petőfi utcában. A 2023 végéig tartó felújítás első üteme a Nagyvárad utca és a 6-os főút (József Attila utca) között teljes útzár mellett zajlik, tervezetten április elejéig.

A Verseny utcában, a PVSK pályával szemközti garázssornál is elkezdték cserélni a vezetékeket, itt február 24-éig számíthatunk útszűkületre és sebességkorlátozásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!