Fejlesztés

2023.02.15. 12:30

Új bútorokkal és eszközökkel gazdagodott a szászvári óvoda

Több fejlesztést is sikerült megvalósítani az elmúlt év során a szászvári óvodában - adta hírül a beszámolót hivatalos internetes közösségi oldalán Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere.

W. K.

Fotó: Sergey Novikov

Az intézményben a régi, elavult nyílászárókat két csoportszobában is kicserélték, ami nem csak esztétikai szempontból előrelépés, de jelentős energiamegtakarítás is elérhető a fejlesztéssel. Mindemellett a padlást is leszigetelték, ami várhatóan jelentősen hozzájárul az energiaköltségek számottevő csökkentéséhez.

Két csoportszobában a gyermekasztalok és a hozzájuk tartozó székek cseréjére is sor került, a régiek felülete ugyanis az idők folyamán annyira megrongálódott, hogy balesetveszélyessé váltak a bútorok. 

Egy másik csoportszobában az ablakokra kerültek új redőnyök, amelyek a nyári meleg elleni védekezésben jelentenek nagy segítséget. 

Új eszközökkel is gazdagodott az intézmény: minden óvodai csoport kapott egy-egy laptopot, amely az adminisztrációs feladatok korszerű ellátását teszi lehetővé a pedagógusok számára, ezen kívül egy jó minőségű projektort is beszereztek, ami továbbképzések, tréningek lebonyolítását segíti. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!