Poén is társul a beruházáshoz

2023.03.12. 21:40

Megérkezett a forrás a sásdi Orvosi Centrum épületére

Zs. J.

Tavaly a sásdi polgármester számolt be róla, hogy több pályázatuk pozitív elbíráslást kapott, amelynek köszönhetően több százmillió forint érkezik a baranyai kisvárosba. Az egyik legnagyobb beruházás az egészségügyet érinti.

– Örömmel értesíthettem a sásdi lakosságot, hogy a napokban megérkezett az önkormányzatunk számlájára az Orvosi Centrumra elnyert pályázati pénz. Összegszerűen 250 millió forint – közölte Jusztinger János, Sásd polgármestere.

A város vezetője megemlítette, hogy a beruházásnak köszönhetően újra saját tulajdonú háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi rendelője lesz  a városnak. Az Orvosi Centrumhoz a telket (bölcsőde mellett) az önkormányzat megvásárolta, a tervek elkészültek, és nemsokára elkezdődhet a bontás és a tereprendezés.

És, hogy poént is tud csempészni a polgármester a közösségi oldalon megosztott posztjai közé az abból is látszik, hogy az Orvosi Centrum látványtervében egy bicikli is szerepelt, melyhez azt írta: A képen látható kerékpárt nem nyertük meg, de majd önerőből hozzátesszük. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!