Jelentős késés

2023.03.13. 07:44

Rosszul lett az egyik utas, ezért késett a fővárosi IC

Járműhiba és rosszullét miatt voltak jelentős késések a Budapest-Pécs között közlekedő IC-nél.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: KALLUS GYORGY

Vasárnap délután egy nem várt sorozat kezdődött a Pécs-Budapest vasútvonalon. A Mávinform tette közzé, hogy a Keleti pályaudvarról vasárnap 15:53-kor Pécsre induló Mecsek IC mozdonyhiba miatt várhatóan 70-80 perces késéssel közlekedik. Később újabb hírt közölt a MÁV az IC-vel kapcsolatban. Mint írták, a Keleti pályaudvarról 15:53-kor Pécsre induló, jelentős késéssel közlekedő IC Dombóvár állomáson utasrosszullét miatt várakozik, 100-120 perces késéssel érkezhet majd Pécsre.

A 15:53-as IC késése hatással volt a következő IC-re is, ugyanis a MÁV azt közölte, hogy a délutáni járműhiba miatt a Keleti pályaudvarról 19:53-kor Pécsre induló Mecsek IC is várhatóan 30-40 perces késéssel és a baranyai nagyvárosba.

A kommentelők rögtön nekiestek a MÁV-nak,  egyikük azt írta: érdekes, egy délutáni IC késése miért jelent újabb késéseket a későbbi InterCityknél is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!