Felújítás

2023.04.29. 08:30

Pécsett szinte nincs is olyan utca, amelyet ne javítanának

Eddig is nagy volt a dugó a városban, most még nagyobb lesz.

bama.hu

Illusztráció!

Fotó: Löffler Péter

Pécsi lezárások

Lyceum utca
Az elmúlt évek során jelentősen bepiszkolódott a pécsi Király utcában, a Lyceum utca és a Nagyflórián utca találkozásánál található négy kőoszlop. A városkép szebbé tétele érdekében a BIOKOM NKft. az oszlopok megtisztítása mellett döntött. A munkálatokra május 2-án kedden 9 és 12 óra között kerül sor. A munkálatok idejére zsákutcává válik a Lyceum utca, az autósok sem a Nagyflórián utcába, sem a Király utcába nem tudnak majd ebből az irányból behajtani. A gyalogos forgalom azonban a munkálatok idején – a megfelelő óvintézkedések mellett, biztosított lesz.

Király utca
Zsákutcává vált a Majorossy Imre utca - Király utca felőli déli szakasza és megváltozott a forgalmi rend a Kürt utca déli végén is gázhálózati rekonstrukció miatt.

Rákóczi út
 Május 2-án, kedden a Rákóczi úton a Bercsényi utca kereszteződéstől keletre, a belső sávot aszfaltozási munkálatok miatt 40 méter hosszan lezárják.

Erdész utca
Május 2-án, kedden aszfaltozási munkálatokat végez a Bárány tető, Bárány út egyes szakaszain. A marási, aszfaltozási munkálatok teljes útlezárás mellett történnek a tüdőszanatórium kereszteződésétől az Erdész utca csomópontig.

Siklósi út
A Siklósi úti felüljáró nyugati felhajtó ágán burkolatjavítási, hézagkitöltési munkálatokat végeznek  május 3-án szerdán 08:00 és 13:00 között.

Engel János utca
Május 3-án 12:00-tól az Engel János úton végeznek burkolatjavítási munkálatokat a Pécsi Református Kollégium Gimnáziuma és a tűzoltó laktanya közötti szakaszon. 4 sávból 3 sávon haladhat majd a forgalom és rövid, néhány perces fennakadások lehetnek a keresztirányú hézagok javítása miatt. A munkálatok befejezésének várható vége aznap 18:00.

Szigeti út
Kerékpárút építése miatt vannak lezárások. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!