Trikolór

2023.05.03. 18:33

Füsttel üzen az anyavállalatnak a pécsi erőmű???

A Veolia csoport világszerte 2,4 millió háztartást lát el energiával, 76 ezer erőművet és több mint 450 távhőrendszert üzemeltet. A pécsi erőmű a csúcstechnológia ellenére füstjelekkel üzent az anyavállalatnak?

BAMA.HU

A Veolia Energia Magyarország Zrt. 2007-ben vásárolta meg a Pannonpower részvényeinek 99,94 százalékát, így gyakorlatilag a francia anyavállalat tulajdonába került. 

 
 
 

A nagy távolság a központtól, illetve a szerteágazó tevékenységi körök folyamatos kommunikációt követelnek meg a különböző országokban lévő üzemektől. Pécsett ezt nagyon praktikusan úgy oldották meg, hogy füstjelekkel kommunikálnak: először kék füst szállt fel a kéményekből, majd alapvetően fehér füst gomolyog az üzem felett, viszont hétfőn délelőtt piros füstre váltottak. (Ezek érdekes, látványos és figyelemfelkeltő színek!!!)

 

Ezzel lett teljes a színskála, amely a francia zászlót idézi:  kék-fehér-piros. Tehát a pécsiek ezek szerint hűek az anyavállalathoz.

Már csak az üzenet szövegét kellene megfejteni. Mindenki kedvére próbálkozhat, hátha elfüstöl egy jó poén... 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!