Három napos ünnep

2023.05.05. 09:48

Méltó módon nyitják meg Pécs egyik legszebb kertjét

Frappáns módon a (L)együnk Együtt! nevet kapta a pécsi Rózsakert Nyitóhétvégéje, amely május 5-én tárja ki ismét kapuit a közönség előtt. 

Cz.E.

20220820 Pécs A Pécsi Egyházmegye a Kovász Családi Fesztivál keretén belül megnyitotta a nagyközönség előtt a Rózsakertet, ahol 1954 és 2010 között a pécsiek körében igencsak népszerű zenés-táncos nyári vendéglátó egység működött. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

A meghitt, békés környezetben megvalósuló nyitórendezvényt egészen május 7-ig élvezheti a közönség. A Rózsakert megújult étlappal, streetfood finomságokkal, frenetikus borokkal és természetesen Pécsi Sörrel várja az érdeklődőket. 

Na, meg persze az ingyenes szórakoztató programok sem maradhatnak el. 

Május 5-én az ünnepélyes megnyitó után este hét órakor egy kis örömzene várja a kilátogatókat Dj Boddo-val, majd május 6-án borkóstolón, Jazzeando Quaretet koncerten vehetnek részt az érdeklődők. 

A zárónapon pedig egész napos eseményekkel várják az érkezőket Anyák napja alkalmából. Lesz kerámia festöde, arcfestés, népi fajátékok gyerekeknek, valamint a zene sem maradhat el, délelőtt 11 órától az Iszkiri zenekar örvendezti meg a nagyérdeműt muzsikájával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!