Egyetlen egyszer

2023.06.17. 08:40

A dél-koreai rapper meghódítja a világot szólóalbumával

A nagy sikernek örvendő BTS bandatagja, J-hope szóló dokumentumfilmjét csak egy alkalommal vetíti a pécsi Uránia Mozi június 17-én délelőtt 10 órai kezdettel.

Czeczon Enikő

J-hope az első koreai zenész, aki a Lollapalooza, a világ legnagyobb zenei fesztivál chicagói fő színpadán lép fel. Az ifjú zenész igazi neve Jung Hoseok, aki imádta a táncot, és sikerült elérnie álmát, hogy a világhírű banda, a BTS fő táncosa és rappere lett. A két hatalmas sikert elért dallal, a Dynamite és a Butter után szólóalbumon dolgozik. Az előadó igyekszik rácáfolni a vele kapcsolatos fenntartásokra, és pont ezért kilép a neki szánt skatulyából, hogy meghódítsa a világot.  

A film készítői kétszáz napon keresztül követték J-hope-ot, megörökítve a mindennapjait: a „Jack In The Box” elkészültétől, a zenehallgatós bulin át a „Lollapalooza” fesztiválra való felkészüléséig, egészen annakpódiumon való megjelenéséig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!