Bama.hu videó

2023.06.10. 16:20

A nyárindítást tényleg kimaxolták - galéria és videó

Szombat délelőtt nem nagyon hallottunk mást a pécsi Kossuth téren, mint labdapattogást – ekkor rendezték ugyanis a PVSK évzáró kosárünnepét.

Bama.hu

Június tényleg az évzárók időszaka, befejeződnek az iskolák, a képzések, az edzések, hogy átadják helyüket a (néha hosszabb, néha rövidebb) pihenésnek. A PVSK kosárlabda-szakosztálya immár évek óta egy nagy, és egyben különleges bulival zárja a szezont: nem ünnepélyes tanévzáró van, nem közös játék a szülőkkel, nem kertiparti, sütögetéssel, föccsözéssel – hanem sportolás, konkrétan kosarazás, de úgy, hogy az eredmény senkit sem érdekel.

Vagyis azért ez nem teljesen igaz. Bele-belehallgattunk néhány meccsbe, és néha egészen olyan volt a hangulat, mintha komoly tét lenne. Az viszont biztos, hogy bármennyi is lett a végeredmény, senki sem volt elkeseredett: a meccsek után mindenki boldogan pacsizott, illetve gratulált a másiknak.

A sok száz gyerek, illetve hozzátartozó néhány órára megtöltötte a Kossuth teret – és kora délután, amikor véget ért a dzsembori, mindenki úgy indulhatott haza, hogy kimaxolta a nyárindítást. Ennél jobban nem is indulhat a szünidő – mozgással, lelkesedéssel, elfáradással, és nagy-nagy lazítással.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!