Lesznek izgalmak

2023.06.28. 16:40

Látványos és izgalmas tábort hirdet a Pécsiközgáz

Első alkalommal hirdeti meg nyári táborát középiskolás diákok számára a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, amelyre már csak pár napig lehet jelentkezni.

Czeczon Enikő

A PTE KTK a Pécsiközgáz Bootcampet az augusztus 28-31. közötti időszakra szervezte meg azok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések iránt. A négy nap során a közgazdász-lét különböző részeibe nyernek betekintést a középiskolai diákok, az ott tapasztaltakat és tanultakat pedig az utolsó napon egy projektfeladat keretében kamatoztathatják.

A tábor keretében hallgatói mentorok kísérik a különböző csapatokat, hogy valóban megtapasztalhassák az egyetemi életérzést. Ami biztos, hogy várja a jelentkezőket: campustúra, képzések megismerése, gyárlátogatás, terepgyakorlat, végzett hallgatók beszámolói, szabadulószoba, hallgatói mentorálás, vállalkozói társas, tőzsdejáték, LEGO-s problémamegoldás, esti vetélkedő. 

A táborra azokat a jelentkezőket várják, akik a 2022/2023-as tanévben voltak 10-11. osztályosok. A jelentkezést június 30-ig lehet leadni a kar honlapján.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!