Ne legyen meglepetés!

2023.08.07. 08:40

Dolgoznak az utakon, mutatjuk, hol érdemes kerülni

A hét első napján újra indultak a munkálatok a vármegyei, illetve a Baranyát érintő utakon. Érdemes előre tájékozódni.

Bama.hu

Az M6-os autópályán Pécs irányába, Bátaszék térségében aszfaltoznak. A 163-as és a 166-os km között csak a belső sáv járható.

A 6-os főúton, 

  • Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra kell készülni.
  • Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt.
  • Pécs belterületén, a Pécsváradi úton az Andrássy út kereszteződéséhez közel csatornaépítési munkálatokat végeznek. A 194-es km-nél egy sávot lezártak.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.

Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!