Nagy ünnep lesz

2023.08.11. 20:24

Elkezdődött a háromnapos Siklósi Várfesztivál, beköszön a Wellhello is - galéria + videó

Kezdetét vette az idei Siklósi Várfesztivál.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Az első napon számos hagyományőrző programot és interaktív, látványos produkciót láthatott a közönség, most pedig már az esti koncertek zajlanak. A New Level Empire után 21 órától Queen slágerekkel a Don't Stop the Queen, majd a Wellhello érkezik a várkert színpadára. 

Aki ezután is bulizni szeretne, az pedig éjszakába nyúlóan DJ Albrecht zenéjére szórakozhat. Holnap (szombaton) 10 órakor több mint kétszáz résztvevővel látványos felvonulás indul a Posta parkból a várba, ahol a látogatók egy szempillantás alatt a középkorban találhatják magukat. 

A napközbeni programok (vásári komédia, solymász bemutató, zászlóforgatók, udvari varázslók, díszlövés, harcászati bemutatók)  után 16 órakor, a várfesztivál csúcsrendezvénye, a csata veszi kezdetét, amikor is a keresztény seregek összecsapnak a törökkel. Este 20 órától a Republic, majd Dzsúdló ad koncertet, a szombat esti bulit pedig DJ Ready zárja.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!