Beruházás

2023.08.01. 20:21

Fejlesztik a szennyvízhálózatot Szalántán

A szennyvízhálózat építése zajlik Szalántán, az 58-as főút mentén. Az őszig tartó munkálatok félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

Zsigmond József

Fotó: Laufer László

A beruházással kapcsolatban Nagy Csaba kormánypárti országgyűlési képviselő közölte, csaknem 1,4 milliárd forintba kerül a csatornahálózat kiépítése.

– A cél az, hogy a település lakossága számára egy élhetőbb, komfortosabb, sokkal inkább környezetbarát közeget teremtsünk. Több mint 400 lakossági bekötést jelentő csatornahálózat kiépítési projekt nemcsak anyagilag, hanem fizikailag is komoly horderejű munkálatokat jelent. A vármegyeszékhely agglomerációjához tartozó több településen, így Szalánta mellett Bicsérden, Zókon és Aranyosgadányban is kiépül a csatornahálózat 

– közölte közösségi  oldalán Nagy Csaba. 

A képviselő megjegyezte, hogy több mint 400 lakossági bekötést jelentő csatornahálózat kiépítési projekt nemcsak anyagilag, hanem fizikailag is komoly horderejű munkálatokat jelent.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!