Zrínyi eposza

2023.08.24. 08:44

Hosszabb ideig lehet jelentkezni az irodalmi megemlékezésre

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Szigeti veszedelem irodalmi megemlékezésre, melyet szeptember 22-én tartanak majd a várban, s közösen olvassák fel Zrínyi eposzát a szigeti hősök történetéről.

Mohay Réka

Fotó: Kállai Márton

– Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki vállalta az egy versszak felolvasását, és a megadott e-mail-­címen ezt jelezte felénk. Összegezve a jelentkezéseket sajnálattal tapasztaltuk, hogy a megvalósításhoz még sok jelentkezőre lenne szükségünk.

A szervezőbizottság úgy döntött, hogy a jelentkezések időpontját meghosszabbítja szeptember 7-ig, az 1566-os kirohanás emléknapjáig – írják a szervezők nemrég közzétett bejegyzésükben közösségi oldalukon.

– Tisztelettel kérjük Önöktől, hogy továbbítsák ezt a hírt és segítsenek meggyőzni minél több embert, hogy vállalja egy versszak felolvasását, és jelentkezzen a [email protected] e-mail-címen – hangsúlyozzák.
További információkat a Szigeti veszedelem Facebook-oldalon is találhatnak a kezdeményezés iránt érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!