Felidézik az emlékeket

2023.08.18. 15:40

Már több mint kétezren érdeklődnek a szeptemberi Leőwey-találkozó után

Közösségi szervezésben létrehoztak egy a volt leőweystákból álló közösségi hálózatot, amelynek neve Leőwey Világháló Építő Csapat.

Czeczon Enikő

Fotó:

Ez a kezdeményezés lehetőséget biztosít a régi emlékek felidézésére, újabb élményekkel való gazdagodásra, kapcsolatépítésre. 

A csapat első merész terve az I. Leőwey Világtalálkozó, amelyet 2023. szeptember 23-ára szerveznek délután 2 és este 8 óra között. 

A szervezők folyamatosan csepegtetik a részleteket az eseményről, így már egy kis betekintő is született a programkínálatba. Eleve ez a rendezvény lehetőséget ad arra, hogy felidézzék a volt leőweysták az emlékeket a gimnáziumról és a “Találkozások terét” bejárva jobban megismerhessék egymást. Tartanak az őszi találkozón nosztalgia órákat, beszélgetést volt és jelenlegi tanárokkal, Leőweysta életút előadásokat, iskolabejáró élménytúrákat, örömtáncot, kóruspróbát és egy kis esti zene programmal is készülnek a szervezők.  

A rendezvény célja, hogy láthatóvá tegyék a tízezer volt Leőweysta lappangó hálózatát, és teret adjanak a kapcsolati lehetőségek kiaknázáshoz is. Az oktatási intézmény közösségében hatalmas kulturális és gazdasági erő rejlik, amellyel az élet számos területén segíthetik egymást ebben a törékeny és érthetetlen világban. 

A szervezők hamarosan megnyitják a regisztrációs felületet, mivel az iskola befogadóképessége korlátozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!