Felfedezik Pécs esti fényeit

2023.08.04. 10:00

Mint a western filmek végén a főhősök, a túrázók is a naplementében gyalogolnak

Naplemente túrára invitál a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség augusztus 5-én délután 7 órai kezdettel, melynek gyülekező helyszíne a tettyei Irma utca.

Czeczon Enikő

Az esemény célja, hogy népszerűsítsék a gyaloglást, valamint szeretnék megmutatni a résztvevőknek Pécs esti fényeit, valamint a Mecsek szépségeit.  

A túra a tettyei Irma utcától indul, majd a sétálók érinteni fogják a Balázs kilátót, az Állatkertet, a Dömörkaput, a Flóra pihenőt és végül ugyanúgy az Irma utca lesz a végállomás. A túra hossza öt kilométer, szintemelkedése pedig körülbelül százhetven méter.

 A rendezvényen bárki részt vehet, aki a kiírás feltételeit elfogadja. A gyalogtúrán való részvétel előzetes jelentkezéshez szükséges az ajándékcsomagok összekészítése miatt. A maximális létszám negyven fő, és helyszíni jelentkezésre nincs lehetőség, így jelentkezni előtte a [email protected] e-mail címen lehet, amellyel egy időben a részvételi díjat is át kell utalni.  

Részletekért keresse fel a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség Facebook-oldalát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!