Kopogtatnak

2023.08.04. 08:50

A családi fészek a félelem fészkévé válik a gyermek számára

Alig telik el egy-két hét és máris újabb horrorfilm érkezik a mozikba. Ezen a héten sincs ez másképp, hiszen augusztus 4-én a pécsi Cinema City négy alkalommal – 14:30; 18:30; 20:30; 22:30 – vetíti A félelem fészke című alkotást.

Czeczon Enikő

A filmben megismerjük a nyolcéves Petert, akit folyamatos rémületben tart egy rejtélyes, állandó kopogás, amit a falak mögül hall szobájában. Szülei az egészet a gyermek képzeletének szüleményeként azonosítják. A fiú félelme azonban nőttön nő, kezdi úgy érezni, hogy apja és anyja valami szörnyű és veszélyes titkot őriz. Kezdi úgy érezni, hogy nem bízhat bennük  – s egy gyermek számára mi lehet ijesztőbb annál, ha a családi fészek a félelem fészkévé válik.  

A film rendezője Samuel Bodin, akit főleg televíziós sorozatok rendezőjeként ismerhetnek a nézők. A félelem fészke nagyjáték film előtt rendezett egy Marianne címre hallgató sorozatot a Netflixen, amely az IMDB oldalán 7.4 pontot ért el a tízből, ami nem is olyan rossz.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!