Ismét itt főnek a finom lecsók

2023.08.11. 18:50

Negyedszerre rendezik meg a Perekedi Családi és Gasztrofesztivált

A Perekedért Kulturális Egyesület augusztus 26-án immár negyedik alkalommal szervezi meg a Perekedi Családi és Gasztrofesztivált, amelyen ingyenes gyermek és felnőtt programokkal várnak minden érdeklődőt.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A rendezvényre 32 vármegyei civil szervezet települ ki és tart programokat, emellett lesz többek között mézeskalács kiállítás, bűnmegelőzési program, lovaglás, vívás, íjászat, kürtös kalács sütés, a Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület pedig habpartyval is készül a gyerekeknek. A rendezvény gerincét a lecsófőző verseny adja, melyre augusztus 20-ig várják a csapatok jelentkezését. A lecsóhoz szükséges paprikát, paradicsomot és hagymát a szervezők biztosítják. A főzéshez szükséges eszközökről és a további hozzávalókról pedig a csapatoknak kell gondoskodni. A legjobbakat pedig természetesen díjazzák.

Mindeközben a színpadon 10:15-től estig egymást váltják az előadások. A fellépők között lesznek mazsorettesek, táncegyüttesek, zenészek, de solymász bemutató, borkostoló, valamint este a Made in B együttes koncertje is szórakoztat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!