Sokan kilátogattak

2023.08.02. 15:20

Népszerű volt az agáma és a teknős az Orfűi Horgászbörzén

Sokan voltak a hétvégén a második Orfűi Horgászbörzén. Mint a szervezőtől, Tóth László megtudtuk, a horgászbotokért, orsókért, műcsalikért még a Dráva mellől is érkeztek vevők.

Zsigmond József

Fotó: ME Image

A börzét meglátogatta Bokor Károly, a Magyar Országos Horgász Szövetség alelnöke, egyben a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége (HEBMESZ) elnöke, valamint Kapitány Zsolt is, a HEBMESZ ügyvezető elnöke is, akikkel kötetlen beszélgetést lehetett folytatni.

A Medvehagyma Ház előtt az érdeklődök megismerkedhettek a WeFeNn Vad- és Egzotikus Állatmentő Alapítvány tevékenységével. Több egzotikus állatot, például egy miniatűr dinoszauruszra emlékeztető, de teljesen szelíd szakállas agámát lehetett simogatni, de a Horgi névre keresztelt ékszerteknős is népszerű volt, mely a Pécsi-tóból került elő. 

– Terveim szerint az ősz folyamán, szeptember végén, október elején, megrendezem, ha igény van rá, a harmadik Orfűi Horgászbörzét is – mondta Tóth László. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!