Útinfó

2023.10.28. 08:40

A jövő héten sem lesz könnyű közlekedni Pécsen

Víziközműfejlesztés utáni burkolathelyreállítás zajlik majd az Athinay úton a Lovarda utca környezetében október 30-ától november 3-áig.

Zsigmond József

Fotó: Czinege Melinda

Az M6-os autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es km között a külső sávot lezárták, mert a híd dilatációs szerkezetét javítják. Az 51-es és az 53-as km közelében aszfaltozás miatt csak egy sáv járható.  Dunaújváros térségében a 70-es és 74-es km között munkavégzés miatt mindkét irányban csak egy sáv járható.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Hidas térségében a 163-as km-nél építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Pécsett, a 199-es km-nél csatornáznak, mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Pécsen október 30-án a burkolat marása történik, nemcsak a vezetékfektetéssel érintett szakaszon, hanem a Tüzér utcai csomópont irányába is, ezért időszakosan nem lehet kihajtani az Athinay útról a Tüzér utca felé. November 3-án, pénteken a kopóréteg aszfaltozása idején, 9 óra és 16 óra között szintén nem lehet Athinay útról a Tüzér utcára kanyarodni, ezért a Belváros irányából Egyetemvárost vagy a Petőfi utcán vagy a Madách Imre utcán keresztül célszerű megközelíteni.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!