Mire figyeljünk az autóban?

2023.10.20. 08:40

Nem könnyű a 6-oson közlekedni, több helyen folyik munka az utakon

Több útlezárás nehezíti a közlekedést a 6-os főúton.

Zsigmond József

Fotó: Pezzetta Umberto

Az M6-os autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es km között a külső sávot zárták le, dilatációs hibát javítanak. A főváros felé vezető oldalon, Iváncsa térségében a 47-es és 41-es km között aszfaltoznak, a belső sávot lezárták. Dunaújváros térségében a 70-es és 74-es km között munkavégzés miatt mindkét irányban csak a külső sáv járható.

A 6-os főúton, Szekszárd közelében, a 140-es km-nél aszfaltoznak, a Tolna felé vezető oldalt lezárták, Pécs felé irányonként egy-egy sáv járható. Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmatHidas térségében a 163-as km-nél építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Pécsett, a 199-es km-nél csatornáznak, mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 66-os főúton Pécs kivezető szakaszán, a 3-as km-nél burkolathiba miatt egy sávot lezártak.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek. Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!